Aspirator umed/uscat BXVC20PTE
în stoc
2 490 lei
Calitate
Livrare
Plată
Schimb

Aspiratorul BLACK DECKER BXVC20PTE poate fi folosit atunci cand este necesar nu doar pentru curatare uscata, ci si umeda. Rezervorul este prefabricat și realizat din plastic durabil, rezistent la uzură. Este potrivit chiar și pentru încăperi mari. Există un sistem de alarmă convenabil pentru a monitoriza umplerea rezervorului. Un suport special pe carcasă vă va ajuta să depozitați în mod convenabil accesoriile necesare. Pe carcasă există un cârlig special pentru atașarea cablului de alimentare.


Aspiratorul Black Decker BXVC20PTE are o putere de lucru buna, care este de 1200 W, si are o putere excelenta de aspirare de lucru de 1200 W cu o greutate de doar 6,5 kg. Cablul de alimentare electrică are 5 metri lungime. Mânerele cu eliberare rapidă pentru fixarea rezervorului vă permit să curățați rapid rezervorul și filtrul. Protecția specială încorporată protejează motorul de supraîncălzire.


Avantaje

Aspirarea particulelor solide Aspiră în mod ideal murdăria tare, mare și praful fără a lăsa urme.

Funcția suflantei Foarte utilă pentru curățarea zonelor greu accesibile și pentru îndepărtarea murdăriei de pe suprafețele exterioare neuniforme, cum ar fi frunzele de pe căile de acces cu pietriș.

Aspirația lichidelor Este, de asemenea, capabil să aspire lichide datorită prezenței unui filtru suplimentar din burete care protejează motorul de umiditate.

Scurgere convenabilă a lichidelor Buclele convenabile de agățare/desprindere rapidă facilitează golirea tamburului de lichid.

Conținutul livrării

Furtun

Tuburi prelungitoare - 3 buc.

Filtru cu burete

Filtru din material lavabil

Perie pentru podele umede și uscate

Duza pentru crăpături

Duza pentru covor

  • Consum energetic maxim 1200
  • Capacitate recipient 20
  • Lungime cablu 5
  • Duze suplimentare 3
  • Greutate 6.5
Produse asemănătoare