Polizor unghiular DeWALT DWE4237
în stoc
3 399 lei
Calitate
Livrare
Plată
Schimb

Polizorul unghiular DeWalt DWE4237 este folosit pentru șlefuirea, curățarea suprafețelor, precum și pentru tăierea pieselor din diverse piese. Este echipat cu un comutator cu tensiune zero, care împiedică pornirea unealtei până când deblocați comutatorul în cazul unei căderi de curent în timp ce comutatorul este blocat și apoi aplicați energie.

Sistemul unic de îndepărtare a prafului, care îndepărtează majoritatea particulelor din aerul care trece prin motor, va oferi instrumentului o durată de viață lungă, prevenind abraziunea și deteriorarea izolației. Un motor extrem de eficient și productiv vă va permite să utilizați unealta în cele mai dificile aplicații, iar o pornire ușoară va reduce recul instrumentului și va îmbunătăți controlul asupra acesteia.

Designul special conceput de protecție permite instalarea, îndepărtarea și reglarea fără cheie a protecției pentru o versatilitate sporită a aplicației. Diametrul mic al carcasei oferă o ergonomie excelentă și o prindere mai confortabilă. Înfășurarea statorului cu cabluri directe fără utilizarea terminalelor va crește fiabilitatea motorului. Cel mai recent design de flanșă asigură schimbarea discului cu mai puțin efort decât flanșele standard și elimină blocarea.

Particularitati:

Comutator de tensiune zero. În cazul unei căderi de curent în timp ce întrerupătorul este blocat și apoi este aplicată alimentarea, unealta nu va porni până când nu deblocați comutatorul.

Sistemul de extracție a prafului elimină majoritatea particulelor din fluxul de aer care trece prin motor, prevenind abraziunea și deteriorarea izolației.

Motorul electric de înaltă eficiență crește performanța sculei în cele mai dificile aplicații

Pornirea soft reduce recul sculei și îmbunătățește controlul sculei

Ergonomie excelentă datorită diametrului mic al corpului pentru o aderență mai bună

Carcasă de viteză cu profil redus pentru lucrul în spații înguste

Noul design de protecție permite instalarea, reglarea și îndepărtarea fără cheie a protecției pentru o flexibilitate operațională sporită

Înfășurări statorice cu cabluri drepte, fără utilizarea terminalelor pentru o fiabilitate sporită a motorului

Periile cu auto-decuplare protejează armătura de deteriorare atunci când ajung la sfârșitul duratei de viață, asigurând astfel o durată lungă de viață a motorului în sine

Protecție motor împotriva prafului abraziv pentru o durată de viață mai lungă

Noul design al flanșei permite schimbarea discului cu mai puțin efort decât flanșele standard și elimină blocarea

Butonul de blocare a arborelui montat lateral previne deteriorarea atunci când lucrați în spații înguste

  • Producator DeWALT
  • Turații, rot/min 11500
  • Diametru disc, mm 125
  • Greutate, Kg 2.2
  • Putere (W), (W) 1400
Produse asemănătoare